Maatpak of -colbert met een verhaal

  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

Een greep uit de maatpakken die je geheel naar wens zelf samenstelt.

Milieubewust maatpak

Je wilt graag stijlvol voor de dag komen in een pak dat helemaal past bij wie jij bent. Met een maatpak van DutchSpirit kies je voor deze eigentijdse uitstraling én je maakt het verschil. Onze maatpakken dragen namelijk bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige ecologische materialen en sluiten volledig aan bij de principes van de circulaire economie. Twee vliegen in één klap dus –een pak van je hart!

Meer over DutchSpirit

Duurzaam pak

Een duurzaam maatpak, herenkostuum of maatoverhemd stel je geheel naar eigen smaak samen. Natuurlijk geeft onze professionele tailor je vakkundig advies. Kies uit meer dan honderd stoffen en vele details die het pak tot jouw maatpak maken. Bepaal het type rever, stiksels voor de knoopsgaten en de knopen zelf. Omdat je bewust kiest voor een verantwoord pak op maat, geven wij je een unieke voering cadeau met daarop de Universele Verklaring van de Rechten van de mens. Zo maak je deel uit van de community met mensen die samen op de goede weg zijn.

Meer over duurzame mode

Persoonlijke keuzes

Maatwerk is persoonlijk, net als onze werkwijze. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering van je pak staat DutchSpirit met uitgebreide service voor je klaar. We denken met je mee en meten je als je dat wilt ook een maatoverhemd aan. Pas wanneer je helemaal tevreden bent, sturen wij je de factuur of teken je de leaseovereenkomst.

Meer over onze werkwijze

Doe je mee?

Wij Nederlanders zijn tot grootse daden in staat. Neem de Deltawerken, de werken van oude meesters als Rembrandt en Van Gogh en van nieuwe meesters als Rem Koolhaas en DJ Armin van Buuren.

Passie staat aan de basis van al die hoogstandjes. Passie voor de schoonheid van het vak en de mogelijkheden die er zijn om de wereld een stukje mooier te maken.

Wij geloven dat er in iedereen een Dutch Spirit zit. En dat je die ook mag laten zien.

Plan zelf je afspraak
DutchSpirit, duurzame, maatpakken, colberts, trouwpakken, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, eerlijke mode, fairtrade, klimaatneutraal, statiegeld, lease, knoop, recycling röntgenfoto's,

Kies voor deze unieke knoop!

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat je bewust voor een duurzaam (mantel)pak of colbert gekozen hebt.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam mantelpak of colbert – als knoop, maar ook als pin
in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

Wat zeggen anderen over DutchSpirit?