Broekpak | mantelpak | colbert | pantalon

Plan zelf je afspraak

  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

Zomaar een greep uit de collectie

Vrouwelijk en verfijnd

Je hebt maar één kans voor het maken van de eerste indruk – of je nu een congres bezoekt, een overleg of een café binnenstapt. In een outfit van DutchSpirit kom je stralend voor de dag. Én draag je bij aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Zo onderstreep je je vrouwelijke looks en maak je een fashion statement bovendien.

Meer over DutchSpirit

Exclusief colbert of pak

Van stof tot stiksel, je kiest alles zelf. Natuurlijk krijg je daarbij ons deskundig advies, zodat je nieuwe colbert of pak precies bij je past. Ons vakmanschap zie je terug in de verfijnde details van het ontwerp. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor  een voering met daarin de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

Meer over duurzame mode

Maatwerk staat voorop

Persoonlijk maatwerk, dat is waar DutchSpirit voor staat. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering van je colbert of pak staan wij met uitgebreide service voor je klaar. In Arnhem en wisselend op andere locaties in het land. Pas als je helemaal tevreden bent, sturen we je de factuur of teken je de leaseovereenkomst.

Meer over onze werkwijze
DutchSpirit, duurzaam, maatpak, colbert, trouwpak, fair fashion, eerlijke mode, klimaatneutraal, lease, statiegeld, mode, zakelijk, dames, heren, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leeuwarden, Helga van Leur

Maak een statement

Oog voor detail en liefde voor het vak is waar wij voor staan. Voor alles geldt dat oprechte aandacht hét verschil maakt tussen een plezierige beleving en een topervaring. Zo ontstijg je de middelmaat en creëer je een uniek en opvallend podium.

Vanuit eerlijke en oprechte aandacht werken we aan topproducten die een genot zijn voor al onze zintuigen. Bij ons is een pak meer dan een mooi plaatje. Het is een gevoel dat je aantrekt en aantrekkelijk maakt.

Plan nu zelf je afspraak
DutchSpirit, duurzame, maatpakken, colberts, trouwpakken, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, eerlijke mode, fairtrade, klimaatneutraal, statiegeld, lease, knoop, recycling röntgenfoto's,

Straal je trots uit met dit unieke sieraad

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat je bewust voor een duurzaam (mantel)pak of colbert gekozen hebt.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam mantelpak of colbert – als knoop, maar ook als pin
in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

Ook bewonderende blikken vangen met een duurzaam maatcolbert?

Maak direct een afspraak