Duurzaam trouwpak: voor nu en de toekomst

  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze
DutchSpirit, duurzame, maatpakken, colberts, trouwpakken, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, eerlijke mode, fairtrade, klimaatneutraal, statiegeld, lease

Uniek trouwpak voor de grote dag

Een trouwdag draait om de bruid. Althans, dat is wat vaak wordt gezegd. Maar als jij verschijnt in een trouwpak van DutchSpirit, dan schitter ook jij op deze bijzondere dag. Je kiest immers voor een perfect sluitend, exclusief pak, dat ook nog eens duurzaam is. Dankzij jouw bewuste keuze draag je bij aan het welzijn van mens, dier, natuur en milieu. Een mooie boodschap op de dag dat je voor een toekomst met je grote liefde kiest.

Klik hier voor de belangrijkste tips bij het kiezen van een trouwpak.

Maak op tijd een afspraak

Stralen op de grote dag, stijlvol voor jaren!

DutchSpirit, duurzame, maatpakken, colberts, trouwpakken, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, eerlijke mode, fairtrade, klimaatneutraal, statiegeld, lease

Maatwerk tot in elk detail, precies zoals jij het wilt

Wil jij een trouwkostuum kopen? Bij DutchSpirit stel je je duurzame trouwpak geheel naar eigen wens samen. Van stof, kleur, knopen tot revers. Wij zorgen voor de perfecte pasvorm en werken alles tot in de puntjes uit. Natuurlijk denken we aan een lusje voor de corsage en bijzondere details: de trouwdatum en jullie namen krijgen bijvoorbeeld een plekje aan de binnenkant van je colbert. De buitenkant is tijdloos en ademt jouw stijl. Varieer en combineer met een maatoverhemd, schoenen en das. Zo kun je nog lang genieten van je unieke trouwpak op maat – ook na je bruiloft!

DutchSpirit, duurzame, maatpakken, colberts, trouwpakken, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, eerlijke mode, fairtrade, klimaatneutraal, statiegeld, lease, knoop, recycling röntgenfoto's,

Twee ringen en een knoop

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat je bewust voor een duurzaam maatpak of colbert gekozen hebt.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam maatpak of colbert – als knoop, maar ook als pin in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

Ook in een duurzaam trouwpak de wittebroodsweken tegemoet?

Plan hier zelf je afspraak