DutchSpirit partner Groene Zaken

9 maart 2015 / Blog
  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

DutchSpirit is toegetreden tot een selecte groep partners van Groene Zaken, het gratis online platform waar groene consumenten en duurzame bedrijven elkaar vinden.

GroeneZaken vindt een duurzame maatschappij belangrijk en wil bedrijven en instellingen die duurzaam en milieubewust ondernemen bij elkaar brengen, waardoor zij hun marktpositie ten opzichte van branchegenoten bevorderen.

‘Milieu en duurzaamheid krijgen steeds meer aandacht in onze maatschappij. Bedrijven en consumenten kiezen tegenwoordig niet alleen op basis van prijs en kwaliteit, maar ook op basis van duurzaamheid. Men kiest steeds meer voor groene producten die door groene bedrijven gemaakt zijn. GroeneZaken is een onafhankelijk platform voor bedrijven en instellingen die duurzaam produceren’.

Bedrijven en instellingen presenteren zichzelf bij GroeneZaken aan de hand van hun milieubeleid en de wijze waarop zij hun producten en diensten produceren. Ze worden verder gekwalificeerd met andere kenmerken, zoals milieukeurmerken. Hiermee laten bedrijven zien dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een duurzame samenleving.

Als u op zoek bent naar een nieuwe toeleverancier of u wilt weten welk bedrijf bij u in de buurt groen onderneemt, dan vindt u deze op eenvoudige wijze op ons platform. GroeneZaken helpt u een bewuste keuze te maken voor een duurzame en groene toekomst.

Om het partnership te onderschrijven heeft DutchSpirit inmiddels de beide oprichters van Groene Zaken, Siebe Zwerver en Leo Bergenhenegouwen ingemeten en binnenkort krijgen zij hun schitterende duurzame maatpak uitgeleverd. Hiermee voegt Groene Zaken de daad bij het woord en laat zien dat zij bewuste keuzes maken voor een betere en eerlijker wereld.

Deel ons bericht