Duurzaamheid voor bedrijven

  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

Pas- en meetdagen op MVO-bedrijven

Tijdens de pas- en meetdagen van DutchSpirit maak je het mvo-beleid van je organisatie of bedrijf in- én extern zichtbaar. Je faciliteert medewerkers in de aankoop of lease van een prachtig pak op maat. En wij? Wij berekenen een speciale prijs. Want mvo, dat doen we samen.

Bedrijfskleding is er in vele soorten en maten. We kunnen medewerkers een exclusief maatpak of colbert aanmeten, of juist uniforme bedrijfskleding realiseren. Dat laatste is bijvoorbeeld handig voor aanwezigheid op een beurs, congres of ander zakelijk evenement. We kunnen de pas- en meetdagen ook combineren met de workshop ‘Circulaire economie in de praktijk’ of de workshop ‘Zakelijk presenteren’.

Vraag naar de mogelijkheden

MVO-WORKSHOP ‘CIRCULAIRE ECONOMIE IN DE PRAKTIJK’

Circulair ondernemen is actueel. Er wordt veel over gesproken, maar hoe pas je het in de praktijk goed toe? Speciaal voor directie- en managementteams organiseert DutchSpirit de workshop ‘Circulaire economie in de praktijk’. Tijdens de workshop nemen we een aantal nieuwe businessmodellen onder de loep en laten we vanuit de best practices van DutchSpirit zien voor welke keuzes wij dagelijks staan. Onder het genot van een hapje en een drankje bespreken we samen de mogelijke quick wins voor jullie bedrijf, de eerste duurzame stappen die jullie kunnen zetten en de mogelijkheden voor de langere termijn.

Aansluitend meten we jou en je collega’s een schitterend maatpak aan. En omdat wij je bedrijf vanaf dan beschouwen als een ambassadeur van circulair ondernemen, bieden wij deze maatpakken aan voor nog geen € 500 per pak. Laat je medewerkers én de buitenwereld zien waar je met je bedrijf voor staat!

Meer weten?

WORKSHOP ‘ZAKELIJK PRESENTEREN’ MET STIJL- en KLEURADVIES

Beslis jij elke dag bewust hoe je je kleedt? Matcht je kleding bij de contacten die je die dag zult hebben? Hoe presenteer je je en welke kleur staat je het best?

Voor kleine groepen van vier tot zes personen organiseert DutchSpirit in samenwerking met een ervaren styliste de workshop ‘Zakelijk presteren’. Je krijgt persoonlijk stijl- en kleuradvies en tips en tricks voor het maken van de perfecte eerste indruk, zodat je precies weet welke look je het beste staat. Daarna meten wij je je nieuwe pak of colbert vakkundig aan. Uiteraard voor een aantrekkelijke prijs! We zorgen voor een hapje en een drankje, want naast een leerzame workshop maken we er ook graag een gezellige avond of middag van.

Benieuwd naar de bedrijfsarrangementen van DutchSpirit?

Informeer naar de mogelijkheden