Suit as a Service

  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

Suit as a Service: puur gemak

Herken je dat? Weer moeten zoeken naar een nieuwe outfit in een té drukke stad, met volle parkeerplaatsen, opdringerige verkopers en paskamers waar iedereen je aankijkt en oordeelt over je nét niet passende pak?

Stop shopping, start enjoying!

Bij DutchSpirit doen we het anders: stop shopping, start enjoying! Met Suit as a Service kom je voor een eerste relaxte kennismaking en passessie naar Arnhem. Aan onze gezellige DutchSpirit-stamtafel met koffie, thee en versnaperingen nemen we al je wensen door, stellen we je pak en overhemden samen en meten we je maten op. Uitlevering en vervolgafspraken verzorgen we op een locatie bij jou in de buurt. Zo makkelijk en leuk kan het zijn!

Plan hier zelf je afspraak

Suit as a Service

  • Jaarlijks een volledig zelf samen te stellen maatpak
  • Op ieder pak de zilveren DutchSpirit-knoop van gerecyclede röntgenfoto’s
  • Twee keer per jaar een (maat)overhemd
  • Schadeherstel gedurende twee jaar (bij normaal dagelijks gebruik)
  • Begeleiding bij tussentijdse aanpassingen door gewichtsveranderingen

Maatwerk
DutchSpirit zou DutchSpirit niet zijn als we geen maatwerk zouden leveren. Dus wil je niet ieder jaar een pak maar het ene jaar een pak en het andere jaar een colbert? Of alleen een combinatie met colberts? Dat kan! We stemmen de opties graag zoveel mogelijk op je wensen af.

Looptijd abonnement
De looptijd van een abonnement bedraagt 24 maanden met automatische verlenging van een jaar. Tegen het einde van de looptijd nemen wij contact met je op om de volgende serie kleding uit te zoeken.

Hergebruik/recycling
We heffen geen borg of statiegeld, maar spreken contractueel af dat je je pakken na drie jaar, dus bij de levering van je vierde serie kleding, weer inlevert voor hergebruik of recycling.

Contract
Voor Suit as a Service stellen we naast de algemene voorwaarden een speciaal contract op. Met faire afspraken, zonder kleine lettertjes.

Meer informatie
Download hier meer gedetailleerde informatie: Suit as a Service (PDF)

€ 99,- Per maand

Silver

Je draagt met regelmaat pakken en laat graag zien waar je voor staat. Kleding maakt de man, met duurzame kleding maak je het verschil!

€ 130,- Per maand

Gold

Je wilt er altijd en overal goed uitzien. Je weet dat kwaliteit en levensduur een prijs heeft. Als de prijs niet van doorslaggevende betekenis is en je je wilt onderscheiden in kwaliteit, uitstraling en exclusiviteit, is het Gold-pakket je op het lijf geschreven.

Suit as a service - zo werkt het

We heten je van harte welkom bij DutchSpirit!

Maak direct een afspraak