Werkwijze

  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

STAP 1: AFSPRAAK MAKEN

Je maakt een afspraak per e-mail, telefonisch of via whatsapp. De afspraak vindt bij voorkeur plaats in ons pand in het Arnhemse modekwartier. Daar is onze ruime showroom met paskamer en grote spiegel, zodat je tijdens het hele proces van samenstellen en aanmeten van alle gemakken bent voorzien. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de afspraak ook elders plannen, als dat je beter past.

TIP: Combineer het aanmeten van je nieuwe maatpak of -colbert met een gezellig dagje Arnhem! Dat kan op een doordeweekse dag, maar ook in het weekend staat DutchSpirit graag voor je klaar. Na het aanmeten kun je genieten van vele andere groene hotspots in Arnhem, of shop je nog even verder in het gezellige winkelcentrum van de stad.

STAP 2: EENMALIGE PASSESSIE

Tijdens de afspraak nemen we uitgebreid de tijd voor het aanmeten van je pak of colbert. Daarnaast bespreken we al je wensen en de mogelijkheden op het gebied van stoffen, model, knopen, voering, revers, etc. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, uiteraard.

STAP 3: PRODUCTIE

Je pak of colbert is in de maak! De vakkundige productie neemt vier tot vijf weken in beslag.

STAP 4: CHECK EINDRESULTAAT

We maken een afspraak voor een check van de pasvorm. Zijn er nog kleine aanpassingen nodig? Die verzorgen we in ons atelier in Arnhem. Zodat je pak of colbert tot in detail als gegoten zit. Je gegevens bewaren we voor een volgend pak, dat maakt het kopen van een 2e pak een stuk eenvoudiger.

STAP 5: FACTUUR of LEASEOVEREENKOMST

Pas wanneer je helemaal tevreden bent met je maatpak of -colbert, sturen wij je de factuur of teken je de leaseovereenkomst.

Ook de uitgebreide en persoonlijke DutchSpirit-service ervaren?

Neem direct contact op