Vrimibo met collega’s

10 mei 2017 / Blog

Heb je ook een hekel aan shoppen? Op zoek naar een pak, winkel in, winkel uit, verkopers die je in je nek hijgen, pakken die leuk zijn maar niet passen, pakken die je passen maar je niet staan. Wij kennen weinig mannen die zichzelf in de handen wrijven wanneer ze weer op zoek moeten naar een nieuw pak.

Bij DutchSpirit werkt dat anders. Ten eerste kun je bij ons aan de stamtafel rustig onder het genot van een kopje koffie een prachtige stof uitzoeken, en daarna maken wij je nieuwe pak helemaal naar jouw wensen. Daarna maten nemen en klaar. Maar we maken het nog aantrekkelijker!

Waarschijnlijk hebben jouw collega’s, vrienden of familieleden dezelfde hekel aan shoppen als jij. Dus waarom komen jullie dan niet samen naar de vrijdagmiddag borrel bij DutchSpirit. Dat maakt shoppen ineens een heel leuk uitje. Wij schenken een drankje, zorgen voor iets te knabbelen. Ondertussen stelt onze personal tailor Désiré per persoon het pak naar keuze samen.

Hoe leuk kan een nieuw pak zijn. Een exclusieve Vrimibo organiseren wij vanaf 4 personen op ons kantoor in Arnhem. Maak er een mooie middag van en wil je daarna nog even de stad in dan weten wij de weg.

Graag tot gauw!

Deel ons bericht