Zomeractie trouwpakken

Bij aanschaf van een exclusief, duurzaam trouwpak op maat ontvang je nu een maatoverhemd cadeau.
DutchSpirit, duurzaam, maatpak, colbert, trouwpak, fair fashion, eerlijke mode, klimaatneutraal, lease, statiegeld, mode, zakelijk, dames, heren, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leeuwarden

Het huwelijksbootje is in zicht! Bij de blik op een prachtige toekomst samen hoort niet alleen een schitterend, maar ook een duurzaam pak op maat! Zo kies je niet alleen voor jullie eigen toekomst, maar ook voor die van anderen, dieren, de natuur en het milieu. Je stelt je pak geheel naar eigen wens samen, wij werken al je wensen tot in de puntjes uit. Na vier tot vijf weken ligt het trouwpak klaar en loop jij op en top je prachtige bruid tegemoet!

TIP: Ook ná de huwelijksdag kun je je  trouwpak nog volop (zakelijk) dragen. Door te variëren in overhemd, schoenen of das geniet je nog lang van je unieke pak!

Profiteer nu van onze aanbieding!

Maak je een afspraak vóór 1 oktober 2017, dan ontvang je een maatoverhemd bij je duurzame trouwpak cadeau. Op onze hoofdlocatie in Arnhem, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Leeuwarden nemen we uitgebreid de tijd voor het kiezen van de stof, het model, de knopen, voering, revers, etc. en voor het aanmeten van je pak. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, uiteraard, of een lekker glas wijn.

Top, ik maak een afspraak

Stralen op de grote dag, stijlvol voor jaren!

DutchSpirit, duurzame, maatpakken, colberts, trouwpakken, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, eerlijke mode, fairtrade, klimaatneutraal, statiegeld, lease

Maatwerk tot in elk detail, precies zoals jij het wilt

Wil jij een trouwkostuum kopen? Bij DutchSpirit stel je je duurzame trouwpak geheel naar eigen wens samen. Van stof, kleur, knopen tot revers. Wij zorgen voor de perfecte pasvorm en werken alles tot in de puntjes uit. Natuurlijk denken we aan een lusje voor de corsage en bijzondere details: de trouwdatum en jullie namen krijgen bijvoorbeeld een plekje aan de binnenkant van je colbert. De buitenkant is tijdloos en ademt jouw stijl. Varieer en combineer met een maatoverhemd, schoenen en das. Zo kun je nog lang genieten van je unieke trouwpak op maat; ook na je bruiloft!

DutchSpirit, duurzame, maatpakken, colberts, trouwpakken, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, eerlijke mode, fairtrade, klimaatneutraal, statiegeld, lease, knoop, recycling röntgenfoto's,

Twee ringen en een knoop

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat je bewust voor een duurzaam maatpak of colbert gekozen hebt.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam maatpak of colbert – als knoop, maar ook als pin in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

Ook in een duurzaam trouwpak de wittebroodsweken tegemoet?

Maak op tijd een afspraak