Trouwpak kopen? 5 belangrijke tips

9 januari 2020 / Blog
  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

TROUWDAG IN ZICHT? DÉ 5 TIPS VOOR HET KIEZEN VAN EEN TROUWPAK OP MAAT

Het kopen van een trouwpak is geen dagelijkse kost, sterker nog: het is een uniek moment! Geef je het jawoord in 2020? Hier vind je dé belangrijkste tips voor het kiezen van je trouwkostuum. Voor heren én voor dames.

TIP 1 Maak op tijd een afspraak voor het uitzoeken van je trouwpak

Geen zin in stress? Maak de afspraak voor het kiezen van je pak dan drie tot vier maanden voor je trouwdag. Je kunt dan rustig de juiste keuzes maken en het pak ligt op tijd voor je klaar. Trouw je in het voorjaar of de zomer, dan heb je in januari, februari en maart de ruimste keuze in zomerstoffen. Trouw je in het najaar of de winter, maak dan een afspraak in juni of juli voor de mooiste winterstoffen. Wil je nog een paar kilootjes kwijt? Zorg dan dat je op je gewenste gewicht zit voor je je pak laat aanmeten.

TIP 2 Ga voor de kleur en stijl die het beste bij je passen

Een opvallend gilet van gerecyclede jeans, houten knopen, exclusieve voering: bij DutchSpirit kan het allemaal! Wist je dat ook een pak van bamboe of hennep tegenwoordig mogelijk is? In 2020 lanceren we zelfs het eerste vegan pak! Naast uitgebreid advies over stoffen, modellen, knopen, voering, revers etc. laten we je zien welke kleuren het beste passen bij je ogen, je huid en jou als persoon, maar ook bij de sfeer van je bruiloft, zodat je optimaal straalt op de grote dag.

TIP 3 Laat je trouwpak vakkundig aanmeten

Ook al kies je voor de duurste stof, een pak is pas echt mooi als het je als gegoten zit. Enne … Stoffen uitzoeken, meten en passen is bij DutchSpirit een feestje op zich! Neem je aanstaande, familie of vrienden vooral mee; met wat lekkers, koffie, thee en/of een heerlijk glas wijn wordt de aanschaf van je pak een relaxed middagje uit!

TIP 4 Koop een pak waar je ook na je trouwdag nog plezier van hebt

Door te variëren met overhemden, schoenen of dassen kun je ook na je bruiloft nog volop genieten van je pak. Draag je nooit pakken en wil je toch langer doen met je trouwpak op maat? Kies dan voor een pak of combinatie waarvan je de broek en het colbert ook los van elkaar kunt dragen, voor een vlotte, smart casual look na je trouwdag.

TIP 5 Kies bewust, kies voor DutchSpirit

Leg jij de lat vaak net iets hoger als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid? En vind je bewuste keuzes belangrijker dan meegaan in de massa? Dan is een duurzaam trouwpak van DutchSpirit precies wat je zoekt. Je verrast je liefste met een verpletterende look en draagt tegelijkertijd bij aan een betere wereld, voor nu én de generaties na ons.

DutchSpirit zit midden in het Arnhemse modekwartier, op slechts vijftig meter afstand van station Arnhem-Velperpoort. Kom je niet met de trein maar met de auto? Parkeren is gratis en opladen kan op vijftig meter afstand.

Ga rechtstreeks naar de pagina over duurzame trouwpakken.

Deel ons bericht