DutchSpirit wint Groene Lintje 2015

26 november 2015 / Blog
  • Zelf samenstellen
  • 100% duurzaam
  • Unieke designs
  • Leasemogelijkheden
  • Ruime keuze

Sinds 2012 reikt GroenLinks Arnhem jaarlijks een onderscheiding uit aan het meest duurzame en innovatieve initiatief in Arnhem. Na een pitch van de zes genomineerde bedrijven wees een vakkundige jury DuchtSpirit aan tot winnaar van het Groene Lintje 2015.

DutchSpirit finalist ITMA Future Materials Awards Milaan
DutchSpirit werd samen met Schoeller Textiles genomineerd voor de ITMA future materials award in Milaan in de categorie Best Innovation Sustainable textiles product. Deze ITMA award wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die zich inzettten voor textielinnovatie en die door het ontwikkelen van nieuwe materialen bijdragen aan een duurzamer toekomst.

DutchSpirit finalist Circulaire Icoonproject 2015
Na een oproep vanuit het programma ‘Nederland onderneemt circulair’ van De Groene Zaak werden maar liefst 51 potentiële ‘circulaire incoonprojecten’ ingezonden. DutchSpirit werd met vier andere Nederlandse bedrijven voor de eerste prijs genomineerd. ‘De genomineerde projecten hebben allen een grote impact of potentie, zijn opschaalbaar, hebben een duidelijke en aansprekende visie voor een circulaire toekomst en laten zien dat ze interdisciplinair samenwerken’, aldus de jury.

Wij zijn trots! Op het Groene Lintje en op het feit dat we tussen grote nationale en internationale organisaties finaleplaatsen hebben bereikt bij de uitreiking van prestigieuze awards. Vol enthousiasme blijven we ons met onze initiatieven inzetten voor een circulaire economie en een duurzame samenleving.

DutchSpirit. De toekomst is nu.

Deel ons bericht