DutchSpirit confectiepak

Betaalbaar - duurzaam - stijlvol - bewust

Doe je mee?

Je kent ze ongetwijfeld: de schitterende duurzame maatpakken van DutchSpirit. Pakken gemaakt van ecowol, die staan voor eerlijke productie zonder kinderarbeid, faire in- en verkoopprijzen, CO2-compensatie en verantwoorde recycling via statiegeld en lease. Om in te springen op de vraag naar duurzame pakken uit voorraad, introduceert DutchSpirit nu ook prachtige confectiepakken, die net als de maatpakken op eerlijke wijze en met ecologische materialen worden geproduceerd.

Het eerst DutchSpirit-confectiepak in Italian fit, verkrijgbaar in de populaire kleur donkerblauw, is vanaf september beschikbaar in de standaardmaten 46, 48, 50 en 52 en draag je al voor slechts € 399!* Zo wordt duurzame kleding bereikbaar voor elke modebewuste man van vandaag. Wie past dat nu niet?

Wil jij ook zo’n stijlvol ecologisch pak voor slechts € 399?*

Ook zin in een zakelijk en vooral duurzaam pak? Eigentijds en modieus, op basis van de laatste trends? Schrijf je dan in voor de eerste serie en ga stralend de herfst tegemoet.

Samen maken we de wereld een beetje mooier!

*exclusief €35 statiegeld.

Zo ziet het eerste DutchSpirit confectiepak eruit.

DutchSpirit, voor de bewuste consument

Milieubewust pak

Je wilt graag stijlvol voor de dag komen in een pak dat helemaal past bij wie jij bent. Met een pak van DutchSpirit kies je voor deze eigentijdse uitstraling én je maakt het verschil. Onze pakken dragen namelijk bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu. Ze zijn gemaakt met hoogwaardige ecologische materialen en sluiten volledig aan bij de principes van de circulaire economie. Twee vliegen in één klap dus: dat is een pak van je hart!

Duurzaam pak

In een duurzaam pak, heren kostuum of maatoverhemd van DutchSpirit laat je als bewuste consument zien waar je voor staat. Dat je kiest voor eerlijk, beter, weg van de mainstream. Naast het gebruik van duurzame materialen maken we een sterk statement in de voering met de Verklaring van de Universele Rechten van de mens. Zo maak je deel uit van de community met mensen die samen op de goede weg zijn.

Ook de show stelen met een duurzaam pak?

Maak direct een afspraak