Herfstaanbieding-light: DutchSpirit colbert met gratis Mud jeans

17 september 2018 / Blog

Maak je in september of oktober 2018 een afspraak voor het aanmeten van een DutchSpirit maatcolbert, dan ontvang je een Mud jeans naar keuze cadeau. 

De laatste jaren worden er steeds meer colberts gedragen en minder pakken. Nu zijn er veel mensen die het jasje van hun pak aantrekken als colbert, maar uiteindelijk blijft het het jasje van hun pak. Nee, een colbert is een authentiek kledingstuk, met een grovere weving, stoerdere zakken, vaak meer kleur en dessin. 

Wij steunen collega-duurzame initiatiefnemers, gamechangers, bedrijven die hun nek uitsteken om het anders te doen, omdat het anders moet! Mud jeans is een van die bedrijven. We zijn trots jou een gratis Mud jeans aan te kunnen bieden bij aankoop van een maatcolbert. Zodat je direct compleet gekleed bent voor ‘casual-friday’ of gewoon, omdat je minder pakken draagt en steeds vaker een prachtig colbert.

Mud jeans lanceerde in 2013 de lease-jeans, is een voorbeeld voor andere bedrijven op het gebied van circulaire businessmodellen. In hun jeans wordt een stijgende hoeveelheid gerecyclede garens toegepast, kortom, een Mud jeans past perfect bij een DutchSpirit maatcolbert.

Een maatcolbert heb je al vanaf € 395, maar heel eerlijk, in de prijsklasse € 495 tot € 595 heb je de mooiste stoffen (vergelijkbaar met een pakprijs van € 750 tot € 895). Een colbert van gerecyclede jeans bijvoorbeeld kost € 525, van gerecyclede kledingstoffen, een product van Enschede Textielstad, komt op € 595.

Plan hier zelf je afspraak

 

Deel ons bericht