Zomeractie maatpakken

Koop met je vriend of collega beiden een duurzaam maatpak en ontvang elk een maatoverhemd cadeau.

Is ‘winkel in, winkel uit’ niet echt je ding maar ben je wél op zoek naar een mooi nieuw pak? En geldt dat ook voor je collega of vriend? Kom dan gewoon met z’n tweeën naar DutchSpririt en beleef hoe shoppen anders kan!

Bij DutchSpirit kies je aan de stamtafel eerst op je gemak een mooie stof. We laten je alle mogelijkheden en stijlen zien, geven je deskundig advies en nemen de maten op. We zorgen ervoor dat je nieuwe pak helemaal aan je wensen voldoet en je als gegoten zit. En wat een DutchSpirit-maatpak zo bijzonder maakt: je ziet er niet alleen tip-top uit, maar draagt tegelijkertijd bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu.

Profiteer nu van onze aanbieding!

Maak je met z’n tweeën een afspraak vóór 1 september 2017, dan ontvangen jullie beiden een gratis maatoverhemd bij jullie nieuwe pak. Op onze hoofdlocatie in Arnhem, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Leeuwarden nemen we uitgebreid de tijd voor het kiezen en aanmeten van de pakken. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, uiteraard, of een lekker glas wijn.

TOP, WIJ MAKEN EEN AFSPRAAK!

Een greep uit de collectie die je geheel naar wens zelf kunt samenstellen.

Milieubewust maatpak

Je wilt graag stijlvol voor de dag komen in een pak dat helemaal past bij wie jij bent. Met een maatpak van DutchSpirit kies je voor deze eigentijdse uitstraling én je maakt het verschil. Onze maatpakken dragen namelijk bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige ecologische materialen en sluiten volledig aan bij de principes van de circulaire economie. Twee vliegen in één klap dus –een pak van je hart!

Meer over DutchSpirit

Duurzaam pak

Een duurzaam maatpak, herenkostuum of maatoverhemd stel je geheel naar eigen smaak samen. Natuurlijk geeft onze professionele tailor je vakkundig advies. Kies uit meer dan honderd stoffen en vele details die het pak tot jouw maatpak maken. Bepaal het type rever, stiksels voor de knoopsgaten en de knopen zelf. Omdat je bewust kiest voor een verantwoord pak op maat, geven wij je een unieke voering cadeau met daarop de Universele Verklaring van de Rechten van de mens. Zo maak je deel uit van de community met mensen die samen op de goede weg zijn.

Meer over duurzame mode

Persoonlijke keuzes

Maatwerk is persoonlijk, net als onze werkwijze. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering van je pak staat DutchSpirit met uitgebreide service voor je klaar. We denken met je mee en meten je als je dat wilt ook een maatoverhemd aan. Pas wanneer je helemaal tevreden bent, sturen wij je de factuur of teken je de leaseovereenkomst.

Meer over onze werkwijze

Kies voor deze unieke knoop!

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat je bewust voor een duurzaam maatpak of colbert gekozen hebt.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam maatpak of colbert – als knoop, maar ook als pin in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

Wat zeggen anderen over DutchSpirit?

Martijn van HeseTheatermaker en partijleider van de Partij voor Cultuur ‘Ik kon me een nieuw pak niet beter laten aanmeten dan door Erik Toenhake van DutchSpirit. Hoewel ik niet van winkelen hou, waren het twee geweldige uren. Hij neemt er echt de tijd voor.’

Dennis van EsQ-Consult ‘Hoge kwaliteit, duurzame en circulaire maatpakken voor een eerlijke prijs. Het leaseconcept is daarnaast handig om de lasten van een maatpak te spreiden over een looptijd van twee jaar. De keuze om je pak volledig van jezelf te maken is enorm, en het advies is letterlijk op maat! Kortom: de perfecte combinatie tussen verantwoorde kleding, kwaliteit, prijs en luxe.’

Dolf JansenCabaretier ‘Duurzaamheid kan er echt heel erg goed, strak, stijlvol en (zelfs) sexy uitzien, weet ik sinds ik op elk podium in Nederland een kostuum van DutchSpirit draag. Mijn voorstelling heet niet voor niets TOPVORM …’

Daniël VonkenGroup Marketing Director Bruynzeel Storage Systems ‘Een pak maakt de man. Een duurzaam pak maakt de man en het verhaal.
DutchSpirit stelt mij in staat om als trotse ‘leaser’ van een mooi duurzaam maatpak de wereld om me heen te vertellen dat een circulaire economie binnen handbereik is.’

Ook de show stelen met een duurzaam pak op maat?

Maak direct een afspraak