Een duurzaam maatpak – eigentijds en eerlijk

Doe je mee?

Wij Nederlanders zijn tot grootse daden in staat. Neem de Deltawerken, de werken van oude meesters als Rembrandt en Van Gogh en van nieuwe meesters als Rem Koolhaas en DJ Armin van Buuren.

Passie staat aan de basis van al die hoogstandjes. Passie voor de schoonheid van het vak en de mogelijkheden die er zijn om de wereld een stukje mooier te maken.

Die Nederlandse passie is niet voor slechts een paar scherpe geesten weggelegd. Wij geloven dat er in iedereen een Dutch Spirit zit. En dat je die ook mag laten zien.

Een greep uit de collectie die je geheel naar wens zelf kunt samenstellen.

Wij betalen faire inkoopprijzen en vragen faire verkoopprijzen

Prijzen vanaf € 450

De prijzen van onze maatpakken variëren van € 450 tot € 1.100, afhankelijk van de gekozen stof. Kies je voor zeer exclusieve stof, dan gaat de prijs omhoog. Gemiddeld heb je al een prachtig maatpak van hoge kwaliteit voor nog geen € 800. Het statiegeld (exclusief) bedraagt € 50.

Een maatcolbert van hoge kwaliteit heb gemiddeld je al vanaf € 325. Het statiegeld (exclusief) bedraagt € 35.

Lease vanaf € 21,95 p/m

Wanneer je least, betaal je 24 maanden een gebruiksvergoeding. Daarna mag je het pak of colbert zonder maandelijkse vergoeding nog zo lang blijven dragen als je wilt. Op die manier betaal je voor een prachtig kwaliteitsmaatpak van bijvoorbeeld € 785 maar € 35 per maand.

Bij de lease-optie wordt een bijkomende, eenmalige borg van € 50 berekend die je terugkrijgt na inlevering van je pak. Voor een colbert is dat € 35.

Laat zien waar je voor staat

Kies voor deze unieke knoop!

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat u bewust voor een duurzaam maatpak of colbert gekozen heeft.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam maatpak of colbert – als knoop, maar ook als pin
in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

DutchSpirit, voor de bewuste consument

Milieubewust maatpak

Je wilt graag stijlvol voor de dag komen in een pak dat helemaal past bij wie jij bent. Met een maatpak van DutchSpirit kies je voor deze eigentijdse uitstraling én je maakt het verschil. Onze maatpakken dragen namelijk bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu. Ze zijn gemaakt met hoogwaardige ecologische materialen en sluiten volledig aan bij de principes van de circulaire economie. Twee vliegen in één klap dus: dat is een pak van je hart!
MEER OVER DUTCHSPIRIT

Duurzaam pak

Een duurzaam maatpak, heren kostuum of maatoverhemd stel je geheel naar eigen smaak samen. Natuurlijk kun je op onze professionele tailors rekenen voor het beste advies. Kies uit meer dan honderd stoffen en vele details die het pak tot jouw maatpak maken. Bepaal het type rever, stiksels voor de knoopsgaten en de knopen zelf. Aangezien jij kiest voor een verantwoord maatpak geven wij jou een unieke voering cadeau met de Verklaring van de Universele Rechten van de mens. Zo maak je deel uit van de community met mensen die samen op de goede weg zijn.

MEER OVER DUURZAME MODE

Persoonlijke keuzes

Maatwerk is persoonlijk, net als onze werkwijze. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering van je pak staat DutchSpirit met uitgebreide service voor je klaar. We denken met je mee en meten je ook een maatoverhemd aan, als je hier behoefte aan hebt. Pas wanneer je helemaal tevreden bent, sturen wij je de factuur of teken je de leaseovereenkomst.

MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Wat zeggen anderen over DutchSpirit?

Martijn van Hese
Martijn van HeseTheatermaker en partijleider van de Partij voor Cultuur
‘Ik kon me een nieuw pak niet beter laten aanmeten dan door Erik Toenhake van DutchSpirit. Hoewel ik niet van winkelen hou, waren het twee geweldige uren. Hij neemt er echt de tijd voor.’
Dennis van Es
Dennis van EsQ-Consult
‘Hoge kwaliteit, duurzame en circulaire maatpakken voor een eerlijke prijs. Het leaseconcept is daarnaast handig om de lasten van een maatpak te spreiden over een looptijd van twee jaar. De keuze om je pak volledig van jezelf te maken is enorm, en het advies is letterlijk op maat! Kortom: de perfecte combinatie tussen verantwoorde kleding, kwaliteit, prijs en luxe.’
Dolf Jansen
Dolf JansenCabaretier
‘Duurzaamheid kan er echt heel erg goed, strak, stijlvol en (zelfs) sexy uitzien, weet ik sinds ik op elk podium in Nederland een kostuum van DutchSpirit draag. Mijn voorstelling heet niet voor niets TOPVORM …’
Daniël Vonken
Daniël Vonken Group Marketing Director Bruynzeel Storage Systems
‘Een pak maakt de man. Een duurzaam pak maakt de man en het verhaal.
DutchSpirit stelt mij in staat om als trotse ‘leaser’ van een mooi duurzaam maatpak de wereld om ons heen te vertellen dat een circulaire economie binnen handbereik is.’

Ook de show stelen met een duurzaam pak op maat?

Maak direct een afspraak