Laat je inspireren

Maak een statement

Oog voor detail en liefde voor het vak is waar wij voor staan. Voor alles geldt dat oprechte aandacht hét verschil maakt tussen een plezierige beleving en een topervaring. Zo ontstijg je de middelmaat en creëer je een uniek en opvallend podium.

Vanuit eerlijke en oprechte aandacht werken we aan topproducten die een genot zijn voor al onze zintuigen. Bij ons is een pak meer dan een mooi plaatje. Het is een gevoel dat je aantrekt en aantrekkelijk maakt.

Zomaar een greep uit de mooie jasjes die we mochten maken voor onze klanten

Wij betalen eerlijke inkoopprijzen en vragen faire verkoopprijzen

Prijzen vanaf € 295

De prijzen van onze dames maatjasjes variëren van € 295 tot € 795, afhankelijk van de gekozen stof. Kies je voor zeer exclusieve stof, dan gaat de prijs omhoog. Gemiddeld heb je al een prachtig colbert van hoge kwaliteit voor nog € 445. Het statiegeld (exclusief) bedraagt € 35. Uiteraard leveren wij ook bijpassende pantalons en rokken, dus ook voor een mantelpak kun je bij ons terecht.

 

 

Lease vanaf € 13,25 p/m

Wanneer je least, betaal je 24 maanden een gebruiksvergoeding. Daarna mag je het mantelpak of colbert zonder maandelijkse vergoeding nog zo lang blijven dragen als je wilt. Op die manier betaal je voor een prachtig kwaliteitsjasje van bijvoorbeeld € 495 maar € 22,15 per maand.

Bij de lease-optie wordt een bijkomende, eenmalige borg van € 35 berekend die je terugkrijgt na inlevering van je colbert.

 

Laat zien dat je voor eerlijke mode kiest en wees trots

Kies voor dit unieke sieraad

 

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat u bewust voor een duurzaam maatpak of colbert gekozen heeft.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam maatpak of colbert – als knoop, maar ook als pin
in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

DutchSpirit, voor de vrouw die bewust in het leven staat

Vrouwelijk en verfijnd

De eerste indruk telt: of je nu een afspraak, vergadering of stijlvol evenement binnenstapt. Met een op maat gemaakt colbert van DutchSpirit ben je een verzorgde en verfijnde verschijning en straal je een duidelijke boodschap uit. Onze colberts zijn namelijk van topkwaliteit en geproduceerd met respect voor mens, dier, natuur en milieu. Zo onderstreep je met je duurzame colbert je vrouwelijke look, en maak je een fashion statement waar niemand omheen kan.

MEER OVER DUTCHSPIRIT

Exclusieve blazer

Van stof tot stiksel, je kiest alles zelf. Natuurlijk krijg je daarbij ons deskundig advies, zodat je een blazer krijgt aangemeten waar jij je goed in voelt . Ons vakmanschap zie je terug in de verfijnde details van het ontwerp. Zo kun je kiezen voor een kenmerkend groen knoopsgat in de revers, voor parelmoer knopen, en voor een voering met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Genoeg opties om de blazer persoonlijk te maken terwijl je onderdeel uitmaakt van een vernieuwende community. Iedereen die kiest voor DutchSpirit streeft immers naar een betere wereld.

MEER OVER DUURZAME MODE

Colbert op maat

Persoonlijk maatwerk, dat is waar DutchSpirit voor staat. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering van je colbert staan wij met uitgebreide service voor je klaar. Pas wanneer je helemaal tevreden bent, sturen we je de factuur of teken je de leaseovereenkomst.
MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Ook bewonderende blikken vangen met een duurzaam maatcolbert?

Maak direct een afspraak