ZOMERACTIE DAMESCOLBERTS

Kom shoppen met je collega of vriendin en ontvang beiden 10% korting op een prachtig, duurzaam maatcolbert.

Als zelfbewuste vrouw kom je graag stralend voor de dag. Dat begrijpen wij bij DutchSpirit als geen ander! Met een perfect zittend, stijlvol maatcolbert onderstreep je je vrouwelijke charme en maak je tip-top je entree. Bij een vergadering, een event, of op die borrel in de kroeg.

En wat een colbert van DutchSpirit zo bijzonder maakt: je ziet er niet alleen prachtig uit, maar draagt tegelijkertijd bij aan een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu. De ecowollen stof, de knopen, de snit: die bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk geven wij je graag ons deskundig advies. Laat je inspireren en kies de look die perfect bij jou past!

Profiteer nu van onze aanbieding!

Maak je met z’n tweeën een afspraak vóór 1 september 2017, dan ontvangen jullie elk 10% korting op je unieke maatcolbert. Op onze hoofdlocatie in Arnhem, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Leeuwarden nemen we uitgebreid de tijd voor het kiezen en aanmeten van de colberts. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, uiteraard, of een lekker glas wijn.

TOP, WIJ MAKEN EEN AFSPRAAK!

Zomaar een greep uit de mooie colberts die we maakten voor onze klanten

Vrouwelijk en verfijnd

Je hebt maar één kans voor het maken van de eerste indruk – of je nu verschijnt bij een afspraak, een evenement of een vergadering binnenstapt. Met een op maat gemaakt colbert of (mantel)pak van DutchSpirit sta je er stijlvol op en straal je een duidelijke boodschap uit. Onze colberts zijn namelijk niet alleen van topkwaliteit, maar ook geproduceerd met respect voor mens, dier, natuur en milieu. Zo onderstreep je met je duurzame outfit je vrouwelijke look, en maak je tegelijkertijd een fashion statement.

Meer over DutchSpirit

Exclusief colbert of (mantel)pak

Van stof tot stiksel, je kiest alles zelf. Natuurlijk krijg je daarbij ons deskundig advies, zodat je nieuwe colbert of (mantel)pak precies bij je past. Ons vakmanschap zie je terug in de verfijnde details van het ontwerp. Zo kun je kiezen voor een kenmerkend groen knoopsgat in de revers, voor parelmoer knopen, en voor een voering met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens – genoeg opties om de blazer persoonlijk te maken. Tegelijkertijd maakt je onderdeel uit van een vernieuwende community. Iedereen die kiest voor DutchSpirit, streeft immers naar een betere wereld.

Meer over duurzame mode

Maatwerk staat voorop

Persoonlijk maatwerk, dat is waar DutchSpirit voor staat. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de levering van je colbert of (mantel)pak staan wij met uitgebreide service voor je klaar. Pas wanneer je helemaal tevreden bent, sturen we je de factuur of teken je de leaseovereenkomst.

Meer over onze werkwijze

Straal je trots uit met dit unieke sieraad

Enkele maanden geleden introduceerden we de unieke DutchSpirit-knoop, gemaakt van fairtrade zilver. Een prachtige blikvanger bevestigd aan de rechtermouw, die laat zien dat je bewust voor een duurzaam (mantel)pak of colbert gekozen hebt.

Tijd voor versie 2! Een exemplaar met een wel heel speciale basis. In samenwerking met de firma Scherpenzeel hebben we een knoop geproduceerd van zilver, gewonnen uit de recycling van röntgenfoto’s. Dit bijzondere item is vanaf nu als extra optie verkrijgbaar bij een duurzaam mantelpak of colbert – als knoop, maar ook als pin
in het reversknoopsgat.

De nieuwe DutchSpirit-knoop maakt ons extra trots. Trots dat we gezamenlijk het verschil kunnen maken. Dat we laten zien waar we voor staan. Vanuit liefde voor duurzaamheid. En vanuit passie voor ons vak.

Ook bewonderende blikken vangen met een duurzaam maatcolbert?

Maak direct een afspraak